Sexolog og relationsterapeut Steen Blendstrup

Parterapeut for singler…

Du kan kalde mig parterapeut for singler.

Det er det, jeg som sexolog ofte beskæftiger mig med: de udfordringer du som single har med at finde en partner og opbygge en kærlighedsrelation af længere eller kortere varighed. Det handler som regel om følelser og nogle gange om sex, men titlen er sexolog og relationsterapeut.

Jeg er uddannet sexolog og terapeut hos Joan Ørting, og arbejder i dag også som mentor på uddannelsen – det vil sige, at jeg gennemfører terapeutiske forløb med de studerende.

Derudover er jeg 60 år gammel. Jeg har tre voksne børn. Jeg blev skilt fra børnenes mor for 13 år siden. Det er ikke mindst mine erfaringer som single efter skilsmissen, der har vakt min interesse for sexologien; udfordringerne for moden dating, forventningsafstemning, præstationsangst, seksuel mangfoldighed og ikke mindst personlig udvikling.

Jeg har især arbejdet med “skyggen” – de egenskaber vi fortrænger – og hvordan det påvirker vore partnervalg. Det er ikke mindst relevant for dig, der gentagne gange har oplevet at ende i dysfunktionelle parforhold præget af den ene eller den anden form for afhængighed.

“I Always Knew One Day I Would Find My True Love – Yesterday I Did Not Know It Would Be Today”