fbpx

Book et Sexologisk Foredrag

En fantastisk oplevelse

Som sexolog har jeg et par faste foredrag på repertoiret, men tilpasser gerne emnet til den virksomhed/forening/gruppe, jeg skal tale for. Hvis du har et specifikt emne (om kærlighedsrelationer og sex), du gerne vil have belyst, så finder vi også ud af det.

Priser fra 6.000,- afhængig af arrangementets karakter og transporttid.

Sagt om mine foredrag:

“Et virkelig godt foredrag, hvor jeg føler, du både skabte værdi for singler og par. Mange gode inputs og værktøjer”

“Et meget fint foredrag med en god eftertanke, når man går derfra. Jeg har allerede brugt de fif der blev givet”

“Jeg er blevet så meget klogere i aften”

”Tak for lærerigt og kærligt foredrag i lørdags i forbindelse med arrangement i “Ekskonernes klub”; kvinderne – “tøserne” – var vilde med dit oplæg…”

”En meget, meget fantastisk oplevelse. Tusinde tak fra hjertet”

 

Sagt om mine foredrag:

”Tak for lærerigt og kærligt foredrag i lørdags i forbindelse med arrangement i “Ekskonernes klub”; kvinderne – “tøserne” – var vilde med dit oplæg…”

”En meget, meget fantastisk oplevelse. Tusinde tak fra hjertet”

Mit næste foredrag

Deltag i mit næste foredrag

“Hvad har du lyst til?” Det er et godt spørgsmål både i parforholdet og til en potentiel ny partner. Det er i allerhøjeste grad også et godt spørgsmål til dig selv, og jeg vender spørgsmålet i mit nye foredrag, hvor jeg også kommer med nogle mulige svar. Eller rettere: jeg giver dig nogle redskaber, der kan hjælpe dig med at blive bedre til at besvare det. Det gælder både de værdier, vi skal være sammen om i parforholdet, og det gælder den seksuelle lyst, hvor der er mulighed for at lege sig frem til mere nydelse.  

Jeg er ved at finde flere datoer og locations, så skriv dig på nyhedsbrevet, så bliver du opdateret, når jeg holder foredraget næste gang. Samtidig får du links til nye artikler og blogs rundt omkring – måske også et godt tilbud.

 

Mine foredrag generelt

“Flirt med livet

Foredraget er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

I løbet af 2 timer kommer jeg omkring hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, omkring, hvad der tiltrækker mænd og kvinder og omkring, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed. Alt det, som sexologien handler om.

“Flirt med livet” handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten. Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte.

Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … “hvorfor” kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med.

“Flirt med livet” er baseret på både hårde fakta og sjove observationer fra mine konsultationer og erfaringer som sexolog. Og bagefter er der mulighed for at spørge om, hvad du har lyst til.

Det’ for mænd – samtalegruppe for mænd

 

Forløbet ”Det’ for mænd” handler om at komme i kontakt med dine følelser og lære at udtrykke dem på en konstruktiv måde i et rummeligt fællesskab med andre mænd. Det handler om at definere din egen rolle som mand. Alene. I forhold til andre mænd, til dine børn og naturligvis i forhold til kvinder.

Vi arbejder med samtale, så du skal ikke smide tøjet, på overlevelsestur eller køre ræs gennem mudderet. Gruppen mødes over en kop kaffe og lidt snacks – men jeg finder en location, så det er til at vende aftenens samtaler med de andre over en øl (eller andet) bagefter.

Aftenens emner bestemmes af, hvad du og de andre mænd har brug for at tale om. Det handler om at være åben og inkluderende og villig til at dele. Ingen bliver tvunget til at tale, men dit udbytte af forløbet afhænger af din vilje til at være en del af fællesskabet. Jeg hjælper med uddybende spørgsmål, men alle forventes at gå ind i arbejdet med gensidig støtte, accept og tillid. “Det’ for mænd” er et mandefællesskab.

Jeg vil undervejs bringe emner på bane som: hvem er jeg (som mand/far/søn), polaritet (maskulin/feminin), roller og mønstre (skygge/maske og dramatrekanten), skyld og skam, seksualitet og grænser, drømme og planer (handling skaber forvandling), arbejde og familie (tid/værdier), egenomsorg, venskaber, afhængighed, frygt og mod. Og selvfølgelig; kærlighed. Skriv til mail@flirtmedlivet.dk hvis du vil have besked om næste forløb.

Sexolog på slap line – hjemme hos dig

 

Vil du gerne inspirere dine gæster inden middagen? Eller vil du provokere nogle af vennerne/veninderne? Jeg kommer gerne ind i dit private hjem til et intimt foredrag om kvinder og mænd, sex og kærlighed … eller hvad du nu lige synes, overskriften skal være:

  • Hvad Fanden er der blevet af alle de lækre mænd?
  • Hvad skal vi med kvinder?
  • Flirt & forførelse med #metoo
  • Hvordan får jeg ram på en mand – eller kvinde?
  • Fra dating til parforhold
  • Flirt med livet – hele livet

Jeg blander i mit foredrag statistik, psykologi, filosofi med sjove anekdoter og eksempler fra det virkelige liv. Og så er det op til dig og dine gæster at tage tråden op og udfordre mig som ”sexolog på slap line”

”Sexolog på slap line” har en tidsramme på 2 timer og koster fra 3.000 kroner. Ved andre formater aftales pris.

“Hvorfor leder vi efter den forkerte partner? 

Sexologens vinkel på skygger og masker og seksuel tiltrækning”

Et 30-45 minutter langt oplæg om tilknytningsmønstre, og hvorfor vi i jagten på en soulmate eller en bedre halvdel ofte ender med det modsatte. Foredraget afslører nogle mønstre, som bliver åbenlyse, når du først er bevidst om dem – og jeg demonstrerer gerne på en deltager.

Der er selvfølgelig spørgetid bagefter.

Foredraget er krydret med populærkulturelle referencer, så tonen er saglig, men underholdende. Foredraget henvender sig først og fremmest til singler – f.eks.kvindegrupper/mandegrupper eller singler, der mødes til sociale arrangementer. Så er der i hvert fald lagt op til diskussion bagefter.

“Flirt, følelser og fiaskoer – sex for livet

Seksualundervisning for unge på ungdomsuddannelserne (og tilsvarende trin). Foredraget er udviklet i fællesskab af sexolog Steen Blendstrup og psykoterapeut Bronwen Loshak som et tilbud til unge, hvor frygten for “første gang” i højere grad er skiftet ud med spørgsmål til oplevelsen af den første gang, så man er bedre forberedt på “næste gang”.

Det er også et lille flirtekursus, så deltagerne får en sjovere og sikrere metode til at skabe kontakt til potentielle partnere end 8 shots og 4 breezers.

Kan f.eks. afholdes for 2 parallelklasser over 2 lektioner, så der også er mulighed for at dele de unge efter køn – i hvert fald noget af tiden. (Alternativt kan vi optræde til en café-aften med et lidt mere underholdningspræget oplæg: Sx Factor)

“Bronwen og Steen var meget autentiske, tillidsvækkende og inspirerende”