fbpx
Kærlighedsterapeut
Sexolog og relationsterapeut Steen Blendstrup

Kærlighedsterapeut for par og singler

Du kan kalde mig, hvad du vil. Jeg vil gerne bruge ordet kærlighedsterapeut.

Det, jeg som regel beskæftiger mig med. er de udfordringer du som single har med at finde en partner og opbygge en kærlighedsrelation af længere eller kortere varighed. Det handler om følelser og nogle gange om sex. Men titlen er sexolog og relationsterapeut. Eller altså: Kærlighedsterapeut.

Jeg er uddannet sexolog og terapeut hos Joan Ørting. Jeg er stadig tilknyttet uddannelsen som mentor. Det vil sige, at jeg gennemfører terapeutiske forløb med de studerende.

Derudover er jeg 65 år gammel. Jeg har tre voksne børn. Det er ikke mindst mine erfaringer som single efter skilsmissen fra børnenes mor, der har vakt min interesse for sexologien. Udfordringerne for moden dating, forventningsafstemning, præstationsangst, seksuel mangfoldighed og ikke mindst personlig udvikling.

Jeg har som kærlighedsterapeut især arbejdet med tilknytningsmønstre og med “skyggen” – de egenskaber vi fortrænger – og hvordan det påvirker vore partnervalg. Det er ikke mindst relevant for dig, der gentagne gange har oplevet at ende i dysfunktionelle parforhold præget af den ene eller den anden form for afhængighed.

“I Always Knew One Day I Would Find My True Love. Yesterday I Did Not Know It Would Be Today”