fbpx

sexologisk Samtaleterapi for singler og par

Få styr på de vanskelige ting i fuld fortrolighed

I samtaleterapi fokuserer vi i et trygt rum på, hvad der trykker dig – eller jer – i forhold til sex og kærlighed. Vi kan tale om alt, uden fordomme og i fuld fortrolighed.

Med min uddannelse i terapeutiske metoder og mit kendskab psykologiske blokeringer i forhold til sex og følelser hjælper jeg dig med at få styr på de vanskelige ting, der forhindrer dig i at nyde (sex)livet og kærligheden i fuldt omfang.

Tilbud på SUS-forløb

Har du lyst til at kigge dit singleliv efter i sømmene? Savner du en udviklingsplan for at score den helt rigtige kæreste? Eller vil du bare bruge din singletid lidt sjovere?

SUS er dit private svar på arbejdspladsens MUS – en Singlelivs-Udviklings-Samtale.

I SUS-forløbet træder jeg ind som din sparringpartner og hjælper dig til at se dit singleliv med nye øjne. Så kan du få talt dine udfordringer igennem og få styr på dine prioriteringer i det kommende år på kærlighedsfronten.

SUS-forløbet består af 3 sessioner á en times varighed til i alt 2.500 kroner (fredag eller lørdag i min praksis i Ole Suhrsgade 21). Forløbet starter med en afklarende samtale, hvor du taler om dine ønsker og drømme, og hvor jeg guider dig til en prioritering. Efter 14 dages tid, hvor du tænker over tingene, mødes vi til anden samtale, hvor jeg hjælper dig med at lægge en plan. Du kan selv vælge, om du vil tage en tredje session 2 uger senere – eller vil tage det som en opfølgende samtale efter 3 måneder.

Derudover har jeg åbnet for terapeutiske samtaler på normal vis hver fredag eftermiddag samt lørdag 9-16 på mit kontor i Ole Suhrs Gade 21, kld. tv. (Kbh. K – 10 minutters gang fra Nørreport Station). En times samtaleterapi koster 900,-. Pris ved længere forløb kan aftales, f.eks. “klippekort” til tre samtaler til 2.500,-. NB: tillæg ved parterapi: 100 kroner per samtale.

Vi kan også gennemføre samtaleterapien over telefon/messenger/zoom (valgfri dage). Telefon kan også benyttes til en første afklarende samtale – 30 minutter for 500,-

Sagt af mine klienter om samtaleterapi:

“Dit feedback gav god mening og nogle aha-oplevelser. Alt sammen noget, jeg kan bruge – ikke mindst selvaccept i forhold til mine issues. Så tak!” Inger, 54

“Det er godt at tale med en mand om det. Det giver et andet perspektiv på tingene.” Emilie, 24

“Jeg føler mig i den grad hørt, læst og forstået! Wauw! Denne nye viden vil jeg tage til mig. Tak!” Karin

“Du er i mine øjne fantastisk: En rigtig god terapeut og foredragsholder og blogger. Dine sande ord lægger jeg dybt i min ryg, der hvor mine traumer gemmer sig; så må de gerne kæmpe om retten til at befri mig eller lænke mig til sorgen – inderst inde vinder dine ord, din viden om “Skyggen” (og “masken” ikke at forglemme), og “afhængig- og medafhængighed”. Jeg er tæt på mit mål som menneske, mor og datter samt som skøn kæreste, når kærligheden finder mig.” Kirsten