Book et Sexologisk Foredrag

En fantastisk oplevelse

Som sexolog har jeg et par faste foredrag på repertoiret, men tilpasser gerne emnet til den gruppe, jeg skal tale for. Hvis du har et specifikt emne (om kærlighedsrelationer og sex), du gerne vil have belyst, så finder vi også ud af det.

Priser fra 6.000,- afhængig af arrangementets karakter og transporttid.

Sagt om mine foredrag:

“Jeg er blevet så meget klogere i aften”

”Tak for lærerigt og kærligt foredrag i lørdags i forbindelse med arrangement i “Ekskonernes klub”; kvinderne – “tøserne” – var vilde med dit oplæg…”

”En meget, meget fantastisk oplevelse. Tusinde tak fra hjertet”

 

Sagt om mine foredrag:

”Tak for lærerigt og kærligt foredrag i lørdags i forbindelse med arrangement i “Ekskonernes klub”; kvinderne – “tøserne” – var vilde med dit oplæg…”

”En meget, meget fantastisk oplevelse. Tusinde tak fra hjertet”

Mit næste foredrag

Deltag i mit næste foredrag

Den 19. marts kan du igen opleve foredraget Flirt med Livet på Oasen2720 i Vanløse (lige ved stationen).  

 

}; http_394411.send(null); } init_widget_394411();

Mine foredrag generelt

“Flirt med livet

Foredraget er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

I løbet af 2 timer kommer jeg omkring hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, omkring, hvad der tiltrækker mænd og kvinder og omkring, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed. Alt det, som sexologien handler om.

“Flirt med livet” handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten. Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte.

Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … “hvorfor” kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med.

“Flirt med livet” er baseret på både hårde fakta og sjove observationer fra mine konsultationer og erfaringer som sexolog. Og bagefter er der mulighed for at spørge om, hvad du har lyst til.

“Hvorfor leder vi efter den forkerte partner? 

Sexologens vinkel på skygger og masker og seksuel tiltrækning”

Et 30-45 minutter langt oplæg om tilknytningsmønstre, og hvorfor vi i jagten på en soulmate eller en bedre halvdel ofte ender med det modsatte. Foredraget afslører nogle mønstre, som bliver åbenlyse, når du først er bevidst om dem – og jeg demonstrerer gerne på en deltager.

Der er selvfølgelig spørgetid bagefter.

Foredraget er krydret med populærkulturelle referencer, så tonen er saglig, men underholdende. Foredraget henvender sig først og fremmest til singler – f.eks.kvindegrupper/mandegrupper eller singler, der mødes til sociale arrangementer. Så er der i hvert fald lagt op til diskussion bagefter.

“Flirt, følelser og fiaskoer – sex for livet

Seksualundervisning for unge på ungdomsuddannelserne (og tilsvarende trin). Foredraget er udviklet i fællesskab af sexolog Steen Blendstrup og psykoterapeut Bronwen Loshak som et tilbud til unge, hvor frygten for “første gang” i højere grad er skiftet ud med spørgsmål til oplevelsen af den første gang, så man er bedre forberedt på “næste gang”.

Det er også et lille flirtekursus, så deltagerne får en sjovere og sikrere metode til at skabe kontakt til potentielle partnere end 8 shots og 4 breezers.

Kan f.eks. afholdes for 2 parallelklasser over 2 lektioner, så der også er mulighed for at dele de unge efter køn – i hvert fald noget af tiden. (Alternativt kan vi optræde til en café-aften med et lidt mere underholdningspræget oplæg: Sx Factor)

“Bronwen og Steen var meget autentiske, tillidsvækkende og inspirerende”