fbpx

At flirte med livet handler ikke bare om at finde en kæreste. Eller livspartner. Eller sexpartner. Det handler ikke om, hvor du skal date, eller hvem du skal date. At flirte med livet handler om at skabe det liv, du vil have. For så vil du tiltrække de mennesker, som passer i det liv.

Drømmer du om, hvordan livet vil være med den perfekte partner? Så kan du med garanti også se, hvilket menneske du vil være i den situation, hvad du vil beskæftige dig med, og hvordan du vil opføre dig. Træk kæresten ud af drømmen – og vær det menneske.

Chancen for at tiltrække den mand eller kvinde, der passer ind i drømmebilledet, er naturligvis større, når du selv er den anden halvdel af drømmen.

Lev det rigtige liv

Så vent ikke med at leve livet, indtil du finder den rigtige, men gør de ting, du ville gøre med den rigtige – bare for dig selv. Det er noget andet end at gøre dem alene. For når du gør de ting, vil du med garanti møde en masse andre mennesker, der vil det samme. En af dem kunne være din kommende kæreste.

Vær modig, mand, og spørg hende. Spørg hende, hvad hun hedder, om hun vil danse, om hun tit kommer her. Spørg hende, hvor længe hun har interesseret sig for, hvad det nu end er, du er ude at opleve. Spørg hende, om hun vil have en drink bagefter. Spørg hende, om du må få hendes telefonnummer.

Vær åben, kvinde, og smil til manden, så han ikke er i tvivl om, at du gerne vil spørges. Eller spørg ham om noget, så han ved, at du åben for at indlede en samtale. Smil, brug en let berøring, giv ham muligheden for at tage initiativet.

At flirte med livet hele livet

Vær vedholdende og tålmodig. Han fatter det måske ikke sit held, første gang du sender ham et flirtende smil, så gentage gerne proceduren. Hun har måske andet i hovedet eller dårlige erfaringer, så spørg gerne en ekstra gang, så hun ved, at du mener det.

Hvis manden eller kvinden ikke flirter tilbage, så er hun/han simpelthen ikke det menneske, der passer ind i din drøm. Det kan du kun være glad for, for så får du chancen for at møde den rigtige næste gang.

Der er ikke nogen udløbsdato for at flirte med livet. Jeg vil endda påstå, at du forlænger livet ved at flirte med det. Hvis det betyder, at du finder en partner, kan det indebære den bonus, at du også kan flirte med sexlivet. Ifølge Projekt Sexus er der fire gange så stor chance for at tilfredsstillende sexliv, hvis du har en fast partner.

At flirte med livet med den rigtige energi

Altså:

  • Vær det menneske, du vil være
  • Vær modig og vis initiativ
  • Vær åben og vis din glæde ved livet
  • Vær klar i din kommunikation
  • Vær ærlig om din intention
  • Flirt med livet

P.S. Vi indeholder alle – mænd og kvinder – både maskulin og feminin energi. Hvordan du vælger at vægte din energi, og hvordan du vælger at handle, er op til dig selv. Hvilken energi du lægger i flirten, vil afgøre, hvilken respons den vil få.

Vil du høre mere om at flirte med livet kan du komme til et af mine foredrag. Skriv dig på nyhedsbrevet her, så er du sikker på at få besked om mit næste event.


Foto: Victoria Borodinova, Pixabay