fbpx
De er derude, de skønne, varme, seksuelt aktive kvinder. De vil som regel gerne have en mand, der kan møde dem i øjenhøjde. Og det er lige præcis det, de efterlyser, men ofte ikke får på datingsites og i singlegrupper. Så kom ind i kampen, mand, og lær spillereglerne. Lær at score en kvinde.

Nej, der findes ingen enkelt formel. Når jeg siger, lær at score en kvinde, så handler det ikke om en mirakelkur, som vil sikre dig, at du vader rundt i tilbud om sex med 20 år yngre, modelsmukke kvinder. Det kan måske bare betyde, at du får en afvisning – fra jævnaldrende kvinder – men så bliver det sandsynligvis en pæn afvisning. Og næste gang …

En afgørende forskel ligger i at kunne have en dialog med en kvinde, som måske/måske ikke kan blive til mere end en dialog. En sådan dialog kan sagtens have flirtende elementer, hvor du undersøger hendes interesse for mere (det gør hun også). Men lad være med at antage, at hun vil i seng med dig, bare fordi I taler sammen: Når du antager noget, tager du som regel fejl.

Der må du aldrig gå hen, Simba

Uden at dette skal blive manbashing – en udskamning af alle mænd – så vil jeg lige give et par eksempler set fra kvindernes banehalvdel.

Den første regel for lær at score en kvinde-kurset er, at du aldrig sender et dick pic, medmindre du udtrykkeligt er blevet opfordret til det. Tværtimod risikerer du en anmeldelse for seksuel chikane. Bøden er vist 5.000 kr.

Måske finder du en kvinde, der deler din interesse for billard (ud over det indlysende), men så er det jo det, du skal kommunikere. Foto: Empty Nested, Pixabay

At en kvinde kommenterer dit opslag på Facebook eller liker din kommentar, betyder ikke, at hun øjeblikkeligt vil have en venneanmodning (med henblik på dating). Men hvis I har haft en god dialog i kommentartråden med lidt humor og overlappende holdninger, så kan du jo spørge, om hun vil fortsætte dialogen i en privat tråd.

Fælles interesser

Det med dialogen er vigtigt. Belært af erfaringen fra et eller flere tidligere forhold og givetvis adskillige Tinder dates efterspørger mange kvinder en mand med i hvert fald nogle af de samme interesser (ud over det indlysende).

Hvis dine interesser er arbejdet, fodbold, mad og vin (og sex), så vil mit lær-at-score-en-kvinde-råd være at udvide din horisont. Det handler ikke om et specielt emne, som gør kvinderne våde i trusserne. Det handler om at finde nye områder, som fanger din interesse, så du kan byde ind i en dialog.

Lad os se: samfund, kultur, fritid, motion (sport, du dyrker, er som regel mere spændende end sport, du kigger på), uddannelse, hobby. Så læser du bøger, går du til koncerter, ser du film, deltager du i foreningslivet, cykler du i skoven – så kan det alt sammen give nogle overlapninger til kvindens interesseområder. Nysgerrighed over for hendes interesser er også en god indfaldsvinkel.

Lær at score en kvinde - på museum

Kunst kan være mange ting, men det kan være ret hyggeligt at gå at kigge på smukke ting – især hvis det er en fælles interesse. Foto: Stocksnap, Pixabay

Hvis din nysgerrighed udvikler sig til en invitation til en date, så er det her, du risikerer få en afvisning. Men nu kender I hinanden, så den vil sandsynligvis være høflig og respektfuld.

Den sårbare mand

Nåh jo, der er måske et emne, som altid tager kegler: at du kan tale om (dine) følelser.

Mænd har præcis lige så mange udfordringer med selvværd, tilknytningsmønstre, skygger, skam og så videre som kvinder. Måske ikke de samme, men lige så mange.

Den markante forskel på kvinder og mænd er i denne sammenhæng, at mange kvinder – ofte midt i livet – tager disse mønstre op til overvejelse. De går i terapi, engagerer sig i selvudvikling, og ender som regel med et meget godt billede af, hvad de gerne vil med livet. Også sexlivet.

De får også et godt billede af, hvilken mand de gerne vil dele det med.

Lær at score en kvinde ved at lære om dig selv

Det vil typisk være en mand, som kan kommunikere sine følelser. Det vil sige, at han kan tale om det, der er svært i hans liv og viser hans sårbarhed. Det vil også typisk være en mand, der er klar til at gøre noget ved det. Det vil sige, at han er klar til selvudvikling. Altså: lær at score en kvinde ved at lære om dig selv.

Her er det værd at bemærke, at det næppe fører så meget godt med sig, hvis du som mand går ind i selvudvikling for at score kvinder. Det er sådan set bare en sidegevinst, når du lægger nogle dæmoner i graven og lærer at hvile i dig selv. Hvis du bare gør det for at please kvinderne, så bliver du gennemskuet.

Uanset form og filosofisk udgangspunkt er det et gennemgående tema i de mandegrupper, terapier, mandeceremonier, jeg kender til: hold op med at please. Stå ved dig selv som mand.

Den maskuline mand

De fleste kvinder efterlyser nemlig en maskulin mand. Det betyder ikke en muskelsvulmende mand, men en mand, der står i sin maskuline energi. Det karakteristiske ved den energi er, at den er handlende, den er initiativtagende.

Derfor virker det ikke særlig appellerende at skrive i en singlegruppe, ”er der en kvinde, der vil skrive med mig”? Så byder du ikke ind med noget.

Det er da super maskulint at tage initiativet ved at invitere på romantisk skovtur – uanset hvad det fører til. Foto: Divvypixel, Pixabay

Det gør du derimod, hvis du f.eks. spørger, om der er nogen, der er interesserede i at tage på Louisiana i næste weekend, gå til Bas under Buen, tage til fællesspisning på Absalon (hvis du undskylder de københavnske locations). Er du ikke tryg ved at være den, der arrangerer aktiviteter for en større gruppe, så læg mærke til, hvad andre slår op. Det er overvejende kvinder, der står bag – og deltager.

Uanset om du selv eller andre står som arrangør, så giver dette event dig mulighed for at vise dit initiativ over for en kvinde, der interesserer dig. En kvinde. Direkte. “Vil du med til xxx” =”Jeg er interesseret i dig”. Det er maskulin energi.

Er alle arrangementer for langt væk, kan du jo altid kommentere og dermed vise dine interesser. Måske kommer du i dialog med en kvinde (se ovenfor).

En chance for romance

Det betyder som nævnt ikke automatisk, at hun vil i seng med dig, men det åbner muligheden for, at hun vil acceptere en venneanmodning, så I kan fortsætte dialogen på Messenger. Derfra er der meget kortere til det personlige møde – måske en aftale om, at netop I to tager til koncert, på museum, til foredrag, går Amager Fælled rundt.

Her er det måske på sin plads at repetere flirtereglen. I dialogen skal det først etableres, at der er en gensidig interesse. Derefter skal I finde ud af, om I har den samme intention. Det foregår i en pingpong mellem initiativ og invitation. Det gør det allerede skriftligt, og der fortsætter mundtligt, når I mødes.

Når I taler sammen, spejler I hinanden. Sproget suppleres med kropssproget. Måske er der en chance for romance. Foto: bdcbethebest, Pixabay

Det er her, det vil vise sig. om du reelt har noget at tale med et andet menneske om.

Det nytter ikke noget at sætte sig hen i et hjørne og surmule. Hverken over kvinderne eller over mændene.

Der er helt sikkert mange, der efter et parforholds ophør tænker, at det her skal jeg aldrig gøre igen. Kvinderne er som regel mere nysgerrige på at finde ud af, hvordan de undgår det. Det er en af grundene til, at de går ind i personlig udvikling. De er klar til at stille de rigtige spørgsmål til en potentiel ny mand i deres liv. Nogle gange i hvert fald.

Lær at score en kvinde i øjenhøjde

Det er derfor. jeg siger, lær at score en kvinde ved at lære at svare på de spørgsmål. Måske endnu bedre ved også at lære at stille de tilsvarende, rigtige spørgsmål til hende. Det er det, der er hele pointen ved en dialog. Det er her, I afklarer om dialogen foregår i øjenhøjde.

I øjenhøjde kan vi se hinanden dybt i øjnene, og vi kan sagtens holde øjenkontakten i horisontal stilling.

Lær at score en kvinde

Selvfølgelig handler det også om … det indlysende … når du viser din interesse for en kvinde. Det er gengældt, og nogle gange er det nok. Men hvis du vil mere, skal I være på øjenhøjde. Foto: Gabriel Galanis

Så kom nu ind i kampen, mand, og lær at score en kvinde:

  • Fordi kvinden netop ikke sidder og surmuler. Hun har allerede gjort arbejdet med personlig udvikling, så hun ved, hvilke behov hun gerne vil have opfyldt i et parforhold.
  • Fordi kvinden faktisk sender en invitation til dig (og andre potentielle partnere). Hun står (ofte) for arrangementer, der repræsenterer hendes interesser, eller i hvert fald deltager hun i dem, som hendes veninder arrangerer – så du har en mulighed for møde hende over en delt interesse.

Og ja, ud over det indlysende.

Husk, at Sexus rapporten fortæller, så er den selvrapporterede tilfredshed med sexlivet 4 gange højere blandt folk i parforhold end blandt singler. Og glem ikke, at den maskuline energi også kan rettes indad: At du tager initiativ til at passe dit helbred, til at se andre mennesker og deltage i sociale aktiviteter, og at du bliver kompetent til at leve som single øger din egen livskvalitet. Hvilket i øvrigt er attraktivt …

Har du brug for en mandesnak, så kan du booke en samtale på 25 46 42 68. Du er naturligvis også velkommen til at følge mine blogs ved at skrive dig på nyhedsbrevet.